VRIŠTAĆETE OD SMEHA KADA VIDITE KAKO OVA DEVOJKA IMITIRA CECU! Skroz "skinula" njeno konstantno treptanje, a tek da vidite GRIMASE
Foto: Printscreen

zanimljivo

VRIŠTAĆETE OD SMEHA KADA VIDITE KAKO OVA DEVOJKA IMITIRA CECU! Skroz "skinula" njeno konstantno treptanje, a tek da vidite GRIMASE

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sada je pevačica koja uživa neverovatan uspeh, veliki broj hitova i svetsku slavu. Uz njene hitove proslavljaju se mnogi događaji, a takođe veliki broj generacija je odrastao uz njenu muziku. Kao takva, velika je poznata ličnost, ali oni koji se malo udube u njen karakter videće po čemu je specifičan.

To je isto uradila i korisnica društvene mreže Tiktok, pod imenom Nikolina Vujević, koja je privukla veliku pažnju javnosti zbog svoje skorašnje imitacije Cece.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Pink Tv

Nikolina je uspela da u potpunosti iskopira Cecinu mimiku, gestikulaciju, karakteristične pokrete, ali i njen govor. Tokom celog videa možemo videti da Nikolina trepće kao što to i Ceca radi, ali i oponaša njene pokrete rukama, govor tela.

Odglumila je par gostovanja u pojedinim emisijama i dočarala najveću folk divu svojim pratiocima. Na snimku se mogu čuti neke od Cecinih izjava poput: "Kako da ti kažem, prosto nekako, nemamo mi sad ni toliko izbor kvalitetnih glumaca", "Ja pričam, a iza sam", "Jako je pametna devojka, duhovita, liči na mene, slobodna, toliko igra, peva" i slično.

Snimak je naišao na veliki broj sviđanja, a ubrzo potom je i podeljen na platformi X (prethodno Tviter) gde je za kratko vreme podeljena neverovatno veliki broj puta.

"Au, koliko dobro", "Skinula je skroz", "Predobro" - samo su neki od komentara.

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

01:16

Ceca ispratila sinoć PZE, dala podršku Breskvici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track