"ZAUVEK U MOM SRCU" Karamela slomljen na DAN SMRTI Ksenije Pajčin, podelio potresnu poruku, jedan poziv će ga do kraja proganjati
Foto: Marina Lopičić, Kurir

"ZAUVEK U MOM SRCU" Karamela slomljen na DAN SMRTI Ksenije Pajčin, podelio potresnu poruku, jedan poziv će ga do kraja proganjati

Stars -

Kseniju Pajčin ubio je dečko Filip Kapisoda 16. marta 2010. godine, koji je potom izvršio samoubistvo. Ni 14 godina od jezive tragedije njen jedan od najbliskijih prijatelja ne gubi sećanje na pevačicu.

Goran Stojićević Karamela na Instagramu podelio je video sa stradalom Ksenijom s kojom je proveo mnoge nezaboravne trenutke.

Uz video je napisao: "Ksenija Pajčin 03.12.1977-16.03.2010", uz crno srce i emotikona koji plače.

Podsetimo, Goran je ispričao da je Kseniju gledao kao sestru, kao i da se seća svakog zajedničkog trenutka.

"Ona je bila veliki laf, prijatelj, nikad nije pričala o svojim ljubavnim problemima, volela je da pričamo o karijeri, poslu. Voleli smo da izlazimo zajedno, njene rođendane proslavljali smo uvek u najužem krugu, bila je jednostavna i skromna. Nije volela neka pompezna slavlja. Otkad nje nema, prestao sam i da izlazim, jednostavno nisam naišao na osobu koja bi mi odgovarala. Ksenija je bila nešto posebno i svako ko ju je poznavao dobro, znao je to. Nekad smo izlazili za njene rođendane, a otkad je nema svake godine tog 3. decembra odem na njen grob, zapalim sveću i isplačem se, volim da odem rano ujutru kad nema nikoga, bude mi nekako lakše. Takvo prijateljstvo mi se nikad nije ponovilo u životu. Danas se ljudi druže iz interesa, sve je postalo nekako lažno. Ni posle toliko godina ne mogu da prebolim što sam izgubio pravog prijatelja, kakvog više u životu nisam stekao", ispričao je Karamela i otkrio kada je saznao za smrt najbolje prijateljice.

"Jedan novinar me je pozvao i pitao me kad sam se poslednji put čuo sa Ksenijom. Znao sam da nešto nije u redu. Bilo je podne, oko 17 časova... Rekao mi je da pozovem njenu majku Ljubicu. Kad sam je pozvao rekla mi je samo: „Ništa nije kako treba“. Odmah sam seo u auto i krenuo do Nikšićke, do Ksenijinog stana. I sam ne znam kako sam uspeo da se dovezem do tamo. Kad sam stigao, saznao sam šta se desilo... Jezivo je bilo. Užas..."

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

01:31

Majka Ksnije Pajčin na njenom grobu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track