UZELA OD FARME 100.000 € I NAPRAVILA RAJ U ZEMUNU: Evo u kakvom LUKSUZU živi Kaća Živković! POLICE PUNE KNJIGA I SKUP NAMEŠTAJ
Foto: Kurir

UZELA OD FARME 100.000 € I NAPRAVILA RAJ U ZEMUNU: Evo u kakvom LUKSUZU živi Kaća Živković! POLICE PUNE KNJIGA I SKUP NAMEŠTAJ

Stars -

Pevačica Katarina Živković, nakon pobede u jednom rijalitiju obezbedila je sebi stan u Zemunu od 70 kvadrata. Dom Kaće Živković je u ušuškanom, mirnom kraju, pa kako sama kaže, najviše joj se dopada što gotovo i nema osećaj da je u Beogradu.

Kaća u njemu živi sama, iako se nedavno spekulisalo je u drugom stanju ona je to demantovala.

- I vrapci na grani znaju da ja svoj privatni život čuvam od očiju javnosti godinama unazad, i ne vidim ni jedan razlog da tako ne ostane i u buduće. Sa druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja - rekla je pa dodala:

- Sada jedino mogu da vam obećam da kada se to bude desilo, neću kriti, već ću sa svima vama podeliti najradosniju vest.

Ipak je priznala da je zaljubljen, ali svoj dom uredila je potpuno prema svojim potrebama. Prostrani dnevni boravak ispunila je knjigama, svojim uspomenama i luksuznim nameštajem.

Kaća je bojama ispunila dnevni boravak dok su za ostatak stana rezervisani mirni tonovi.

Omiljeni kutak joj je mini dvorište - terasa u okviru doma, na kojoj svakodnevno uživa u lepim danima, kafi, ali i treninzima.

kurir.rs/story/preneo I. L.

Bonus video:

02:03

KAĆA ŽIVKOVIĆ JE VEĆ U JANUARU ISPLANIRALA VELIKU STVAR! Ova godina joj nije bila po meri: Kao da se nije ni desila 2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track