"CECA NEMA PROBLEM, A JELENA..." Marina Tucaković pred smrt izgovorila veliku istinu o odnosu Karleuše i Ražnatovićeve (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić, Dragana Udovičić

"CECA NEMA PROBLEM, A JELENA..." Marina Tucaković pred smrt izgovorila veliku istinu o odnosu Karleuše i Ražnatovićeve (VIDEO)

Stars -

Snimak Marine Tucaković koja govori o decenijskom sukobu Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše ponovo je postao viralan.

Kada je Goran Stojićević Karamela ugostio najboljeg tekstopisca na ovim prostorima niko nije ni slutio da će emisija posle toliko godina postati popularna.

Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

U pitanju je "Servis Karamela", emitovan šou pre nekoliko godina u kome je Marina Tucaković otkrila najveću istinu o odnosu Jelene Karleuše i Cece Ražnatović.

- Ako njih dve imaju neki lični konflikt, ja ih obe volim, obe su fenomenalne. Mislim da Ceca nema nikakav problem sa Jelenom, da Jelena u zadnje vreme to više naglašava. Mislim da nema potrebe to da radi, zašto bih ja sada pravila tu neku lošu energiju. Zaista njih dve su nikada nisu srele ovde kod mene - rekla je tada Marina, koja nas je napustila 2021. godine.

Trenutak gde Marina Tucaković govori o sukobu Cece i Karleuše je u 14 minuti:

- Ja mislim da se njih dve nikada neće pomiriti. Nikada neće snimiti duet - rekla je ona sigurno, a na pitanje da li je pokušavala da ih pomiri, kratko je odgovorila: "Ne!".

Podsetimo, rat između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović traje duže od dve decenije, a pevačice se zbog svog odnosa sve češće viđaju u sudnici. Karleuša često bocne suparnicu na društvenim mrežama, a ni Ražnatovićka ne prećuti pop divi i uzvrati joj grubim rečima.

kurir.rs/hello/preneo I. L.

Bonus video:

01:16

Ceca ispratila sinoć PZE, dala podršku Breskvici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track