PAPARACO! IVAN BOSILJČIĆ SAM ZA STOLOM SEDI: UslikalI smo glumca u tržnom centru: Ne skida tamne naočare ni kad jede
Foto: Beta Milan Ilić, Kurir

PAPARACO! IVAN BOSILJČIĆ SAM ZA STOLOM SEDI: UslikalI smo glumca u tržnom centru: Ne skida tamne naočare ni kad jede

Stars -

Ivan Bosiljčić je jedan od najpopularnijih glumaca i često imamo prilike da ga gledamo na malim ekranima i u pozorištu.

Ivan Bosiljčić
foto: Miloš Nadaždin

Ekipa Kurira juče je u ranim jutarnjim časovima u jednom tržnom centru na Novom Beogradu uslikala glumca kada je došao u restoran kako bi popio kafu i doručkovao. Negde oko deset sati ujutru došao je u šoping centar i seo u kafić. Poručio je najpre kafu, a onda i doručak.

Da mu popularnost ponekad i ne prija, govori i to da je sve vreme nosio tamne naočare kako bi ga ljudi što manje primetili. Međutim, budnom oku našeg paparaca nije uspeo da promakne. Ivan je bio sam, na sebi je imao jaknu svetle boje i teget košulju. On je sve vreme nešto čitao s papira i delovalo je kao da je u poslu, a kasnije, kad mu je stigao doručak, Bosiljčić je ostavio sve sa strane i uživao u svom obroku.

1 / 3 Foto: FOTO KURIR

Podsetimo, poslednjih nedelja u javnosti je veliku buru podigao insert iz filma "Jorgovani" u kom Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić pevaju čuvenu pesmu "Kad zamirišu jorgovani", a fanove su oduševili hemijom i harizmom. Na promociji filma, koja je bila nedavno, naš foto-reporter uslikao je momenat za koji su neki rekli da će ući u legendu, a to je da su dva para Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević u publici sedeli jedno do drugog. Fotograf je uhvatio kadar u kojem Ivan Bosiljčić sedi između Slobode i Jelene, kako su se mnogi u komentarima šalili, "kao između dve vatre".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja