"TUŠIRAM SE I PEREM KOSU KAD STIGNEM" Šok izjava Rada Manojlović, a evo kako neguje lice i kosu...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zapuštena

"TUŠIRAM SE I PEREM KOSU KAD STIGNEM" Šok izjava Rada Manojlović, a evo kako neguje lice i kosu...

Stars -

Rada Manojlović na pragu je četvrte decenije, a važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni.

Mnogima se čini kao da Rada ne stari, a budući da se nije podvrgla nijednoj estetskoj intervenciji, za njen izgled je očigledno zadužena isključivo dobra genetika. I dok neki misle da pevačica veoma vodi računa o svom izgledu, ona je jednom prilznala da to ipak nije slučaj.

Naime, Rada je jednom prilikom iznenadila sve priznanjem kada je otkrila da je neretko "zapuštena".

Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam i to me mnogo nervira. Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun. Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina. Tuširanje i pranje kose kad stignem i od mene dosta. Nikada nisam stavila kreme za lice, kreme za ruke, maske za kosu. One parfemisane kreme isto ne koristim. Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam", priznala je Rada bez ustezanja, te dodala da zbog posla kojim se bavi može i gore da izgleda, budući da ne spava redovno, hrani se katastrofalno:

"Diskoteke, teška šminka, neprospavane noći. Neko bi izgledao oronulije nego ja da živi ovakav način života. Nije lako uspostaviti neki mir i balans kada godinama trčim svuda da sve stignem. Koliko sam malo spavala, a jela šta mi padne podruku dobro i ovako izgledam".

Rada Manojlović
foto: ATA images

Manojlovićeva je tada priznala i da uzima lekove za spavanje jer je zbog posla izgubila balans i ne može da se dobro odmori.

"Punim baterija tako što budem sama i ne treba mi niko. Treba mi mir i tišina i izbegavanje ljudi. Slobodne dane koristim da spavam, ali kad kažem da spavam, stvarno spavam. I kada se probudim, ja na silu ponovo zaspim, popijem lekove jer znam da posle toga neću spavati četiri dana. Devet sati mi je dovoljno, nekada zakucam i 11 sati. Ako ne spavam devet sati, režim na sve i napadam koga stignem", pričala je za "Republiku".

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

02:10

NEDOSTAJE MI TAJ MILAN, IMA U NJEMU ŽARA Rada Manojlović izazvala lavinu reakcija: On se nećka, ali ubeđujem ga ja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track