ZAPALILA SE BIVŠA RIJALITI UČESNICA! Počela da gori u vatri, potresni kadrovi, SVE OBJAVLJENO JAVNO (ŠOK FOTO)
Foto: Printscreen

vruće

ZAPALILA SE BIVŠA RIJALITI UČESNICA! Počela da gori u vatri, potresni kadrovi, SVE OBJAVLJENO JAVNO (ŠOK FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarka, Viktorija Mitrović, veoma je aktivna na jednom sajtu za provokativne slike, koji joj je, kako i sama kaže, glavni izvor prihoda, međutim, sve provokativnije fotografije objavljuje i putem Instagrama.

Iako su njeni brojni pratioci navikli da ona uglavnom na svojim profilima na društvenim mreža kači vrele i provokativne slike, juče se desio pravo šok, a prizor koji je podelila, malo je i preplašio njene pratioce.

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

Naime, bivša zadrugarka podelila je snimak na kom gori velika količina, a na kom se vide njeni prijatelji i ona, takođe, čuje se da se dogovaraju ko će proći kroz vatru što je mnoge pratioce uznemirilo.

Kako niko osim nje nije imao hrabrosti da to i uradi, Viki su usnimili kako se zaleće ka velikom plamenu živi vatre i počinje u jednom momentu i da gori. Na svu sreću sve se vrlo brzo ugasilo i rijaliti učesnica se nije povredila.

Da podsetimo, Viktorija je nedavno uslikana u zgradi Pinka, pa su mnogi pretpostavili da je potpisala ugovor za "Elitu" i da je spremna za ulazak, međutim, iako je i više puta otkako je počela sedma sezona putem svog Instagram davala signale da bi mogla da se useli na imanje u Šimanovcima to se još uvek nije desilo.

Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:38

STARS EP268

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track