TEODOSIĆ SE RAZVODI, SOFIJA SE RAZVELA, A NEKADA SU ZAJEDNO UŽIVALI U LJUBAVI! Svašta se šuška, a evo zašto su tada ZAVRŠILI
Foto: Privatna Arhiva

vruće teme

TEODOSIĆ SE RAZVODI, SOFIJA SE RAZVELA, A NEKADA SU ZAJEDNO UŽIVALI U LJUBAVI! Svašta se šuška, a evo zašto su tada ZAVRŠILI

Stars -

U jeku skandala oko razvoda glumica Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića javnost su uzburkala nova šušukanja! Naime, svuda se priča da je okončala svoj brak i fatalna lepotica Sofija Raković. Mnogima je zapalo za oko kako ljubavne probleme i isto vreme imaju i Sofija i Miloš, nekada najlepši par na našoj javnoj sceni.

Dugo se šuškalo da su seksepila glumica i voditelja i sportista otpočeli romansu, ali su se oni mesecima skrivali od objektiva i svetla reflektora. Međutim, 27. juna 2015. godine Sofija je rešila da stane na put svim glasinama i objavila je njihovu zajedničku sliku na svom Instagram profilu uz opis "MI".

Sofija Rajović
foto: Damir Dervišagić

Ali brzo su usledile nevolje u raju, jer su paparacu počeli da ih prate u stopu, a košarkaša je to posebno nervirali.

- Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna - rekao je za medije dobro obavešten izvor te 2015. godine.

Miloš Teodosić, Sofija Rajović
foto: Damir Dervišagić, Beta Branislav Božić

Inače, Teodosića već godinama prati glas da odmah raskida vezu, čim krene mnogo da se piše o njegovom ljubavnom životu. Čini se da po svaku cenu želi da sačuva svoju privatnost.

Sofija tada nije želela da daje izjave za medije, ali je na svojim društvenim mrežama imala zanimljivu objavu, što su mnogi protupačili da bila upućena Teodosiću.

"Naši prinčevi na belom konju su se pretvorili u uspavane lepotice, pepeljuge, snežane, ledene kraljice... Čestitam momci na uspehu", poručila je Sofija svojevremno.

Inače, glumica još uvek drži zajedničku fotku sa Teodosićem na svom "Instagram" profilu, iako su i ona i sportista bili u skladnim brakovima, a njihova veza je prekinuta pre dosta godina.

Kurir / Stil / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:22

Teodosić predvodi slavlje Zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja