POČEO KAO MANEKEN, BIO U RIJALITIJU, VOLEO PEVAČICU I NESTAO: Sad je doktor, ima ženu i dete, a evo gde smo ga uhvatili (FOTO)
Foto: Kurir

KURIR PAPARACO

POČEO KAO MANEKEN, BIO U RIJALITIJU, VOLEO PEVAČICU I NESTAO: Sad je doktor, ima ženu i dete, a evo gde smo ga uhvatili (FOTO)

Stars -

Boris Stamenković, nekadašnji maneken, učesnik "Farme" i bivši dečko Katarine Grujić, nakon izlaska iz rijalitija i raskida sa pevačicom, posvetio se stomatologiji i sada je jedan od uspešnijih zubara u Beogradu.

On se pre nekoliko godina povukao iz medija i od tada ga retko kada možemo videti na javnom mestu.

Boris Stamenković
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, ekipi Kurira nije mogao da promakne. Sreli smo ga u jednom restoranu zdrave hrane u srcu Vračara, kada je nakon posla svratio na kratki espreso i negaziranu vodu. Lep i zgodan, kao što je i bio, Stamenković je ušao u lokal i činilo se kao da ga radnici već dobro poznaju, pa mu je za sto brzo stigla narudžbina. Bivši maneken je sve vreme gledao u telefon i nešto razmatrao.

Na sebi je imao belu košulju, teget pantalone, bele patike i braon kaput, koji nije skidao ni dok je ispijao espreso. Sedeo je sam, a nakon nešto više od pola sata ustao je i otišao do šanka, platio račun i na šaljiv način rekao konobaricama kako mu je posle napornog dana na poslu jako prijala ova mala pauza. Poželeo im je lep ostatak dana i izašao iz lokala.

1 / 2 Foto: FOTO KURIR

Podsetimo, Boris je nakon "Farme" otvorio svoju stomatološku ordinaciju i veoma je uspešan u svom poslu. Nakon toga upoznao je svoju sadašnju suprugu Minu Kozarev, upravo u svojoj ordinaciji, koju je zaprosio 2022, a početkom ove godine postali su i roditelji.

Bonus video:

01:42:02

DIVAN SHOW S02E25

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track