SVI SU JE OBOŽAVALI U KURSADŽIJAMA, A VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU! Evo kako atraktivna glumica danas izgleda nakon jezive tragedije
Foto: Printscreen

tužno

SVI SU JE OBOŽAVALI U KURSADŽIJAMA, A VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU! Evo kako atraktivna glumica danas izgleda nakon jezive tragedije

Stars -

Ivana Panzalović proslavila se ulogom profesorke u serijalu "Kursadžije", a njen život obeležila je tragedija kada je 2017. godine verenik pokušao da je ubije nakon čega je izvršio samoubistvo.

Te tragične 2017. godine glumicu Ivanu Panzalović je verenik pokušao da ubije, pucavši joj u glavu, a onda izvršio samoubistvo.

Ivana Panzalović
foto: Printscreen/Instagram

Iako nemamo često prilike da je vidimo u javnosti, Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sudeći po fotografijama ona se nije puno promenila.

Glumica je svojevremeno progovorila o paklu kroz koji je prošla kada joj je verenik pucao u glavu.

Ivana Panzalović
foto: Printskrin/Instagram

- Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli, i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena.

Ivana Panzalović
foto: Printscreen/Instagram

- Naravno da sam imala i pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne - rekla je Ivana svojevremeno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:31

STARS EP270

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track