GORELA ŠUMA U VLASNIŠTVU DEČKA JOVANE JEREMIĆ! Šteta nekoliko desetina hiljada evra, a evo na šta se sumnja da je uzrok požara
Foto: Printscreen/Paparaco lov, Printscreen/Instagram

GORELA ŠUMA U VLASNIŠTVU DEČKA JOVANE JEREMIĆ! Šteta nekoliko desetina hiljada evra, a evo na šta se sumnja da je uzrok požara

Stars -

U šumi iznad bivše fabrike Kluz, sadašnjeg pogona pekare AS, došlo do požara, vatrogasci su brzo intervenisali i nema povređenih.

Inače, vlasnik pekare AS je dečko voditeljke Jovane Jeremić Dragan Stanković. Naime, kako prenose mediji, šteta je nekoliko desetine hiljada evra. Prema prvim nezvaničnom informacijama, do požara je došlo navodno zbog plinskih boca.

- Goreo je beton i gornji deo šume. Plamen je bio visok 60 metara - kaže izvor.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/instagram

Inače, nakon razvoda od Vojislava Miloševića i jedne neuspešne veze, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj uspešnog privrednika Dragana Stankovića, koji je 15 godina stariji od nje.

Ima preko 650 zaposlenihi

Na sajtu "Company Wall" isplivali tačni prihodi, rashodi, ali i neto dobitak Dragana Stankovića.

Naime, Dragan je u 2022. godini imao tačan prihod od 6.248.996.000,00 dinara, dok je rashod bio 5.893.175.000,00 dinara, što znači da je njegova čista zarada bila 300.831.000,00 dinara, što je preko 2.500.000 evra, i to samo u 2022. godini.

Kako se dalje navodi na spisku, Dragan ima preko 650 zaposlenih u firmi za prozivodnju hleba, svežeg peciva i kolača.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track