ŽIRI JOJ PREDVIĐAO VELIKU KARIJERU, A ONA SE POVUKLA SA SCENE: Zvezda Granda se tajno udala, isplivale fotke sa venčanja

ŽIRI JOJ PREDVIĐAO VELIKU KARIJERU, A ONA SE POVUKLA SA SCENE: Zvezda Granda se tajno udala, isplivale fotke sa venčanja

Stars -

Pevačica Ljiljana Obradović proslavila se učešćem u „Zvezdama Granda“ 2014. godine, a žiri joj je tada predviđao veliku karijeru.

Ljiljana Obradović
foto: Kurir štampano

Iako je imala sve predispozicije da postane jedna od najvećih pevačica narodne muzike, Ljiljana se u jeku popularnosti povukla sa scene.

Nastavila je da radi posao koji voli, ali se se u međuvremenu i udala za dugogodišnjeg momnka Milana Tomića koji se takođe bavi pevanjem.

Za ovu svadbu niko nije znao, pa se može reći da se pevačica udala u najvećoj tajnosti.

Inače, Ljiljana je učestvovala u nekoliko sezona „Zvezda Granda“, a poslednja u kojoj se pojavila bila je 2014. godine.

- Takmičenje „Zvezde Granda“ bila mi je odlična šansa da pokažem šta umem i šta mogu i da javnosti pokažem da se muzika nije svela samo na novokomponovane pesme, već da mladi umeju da pevaju i prave pesme – rekla je Ljiljana koja potiče iz muzičke porodice.

Za sebe je rekla da je pravična, uporna, a bitnije od samog plasmana u takmičenju bilo je da prikaže sebe što bolje kao ozbiljnog pevača.

- Treba biti što duže detinjast jer kad odrastemo shvatimo koliko je lepo biti dete i zato svi treba da se trude da se što više šale jer će, sve dok imaju mlad duh, biti mladi – poručila je Ljiljana.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

09:31

STARS EP270

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track