NIKOLA ROKVIĆ ŠOK PROMENOM IZNENADIO SVE! Nakon što je liniju doveo do savršenstva odlučio se na još jednu transformaciju (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

šok

NIKOLA ROKVIĆ ŠOK PROMENOM IZNENADIO SVE! Nakon što je liniju doveo do savršenstva odlučio se na još jednu transformaciju (FOTO)

Stars -

Nikola Rokvić iznenadio je danas sve svoje fanove na Instagramu kada je objavio jednu fotografiju na kojoj preferira jedinstven imidž.

Nikola Rokvić
foto: Facebook

Naime, Nikola je objavio selfi na kom ističe samo njegove brkove bez brade uz blagi osmeh i jednu poruku.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen

-Danas se odazivam na „Brko“ – napisao je pevač.

Podsetimo, Rokvić se nedavno pohvalio na svom Instagram storiju da je za nešto više od 6 sati ispešačio punih 36 kilometara, a tom prilikom potrošio je 2.700 kalorija, što je količina energije koju bi prosečan muškarac hranom uneo tokom jednog dana. Već duže vreme radi na poboljšanju svog fizičkog izgleda, a rezultati su više nego očigledni.

On je još pre više od godinu dana korigovao ishranu i vredno trenira, a sve po preporuci poznatog Milana Strongmena. Kako je napravio tranformaciju, on se oglasio na mrežama i pohvalio se svojim pratiocima.

-Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada sa Milanom i zdravog načina života, neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu… Uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo– sa osmehom je poručio Nikola prošle godine.

Kurir.rs/ Grand / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:42:02

DIVAN SHOW S02E25

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track