PRVO OGLAŠAVANJE MUŽA NADE TOPČAGIĆ! Otkrio kako se pevačica oseća nakon što je primljena u bolnicu: Kad stignu rezultati, onda...
Foto: ATA Images

BIo JE JASAN

PRVO OGLAŠAVANJE MUŽA NADE TOPČAGIĆ! Otkrio kako se pevačica oseća nakon što je primljena u bolnicu: Kad stignu rezultati, onda...

Stars -

Večeras je odjeknula vest da je pevačica Nada Topčagić primljena u Urgentni centar iznenada i da joj je zdravstveno stanje ugroženo.

TIm povodom se za domaće medije oglasio Nadin izabranik, Zlatko, koji je otkrio šta se zapravo desilo, ali i u kakvom stanju je sada pevačica.

- Čuo sam se sad pre 5 minuta sa njom, nije toliko loše. Sutra ću imati više informacija, sada sam sa decom, dobro je. Da ne pretpostavljam ja šta je u pitanju, kada stignu rezultati, onda pričamo - poručio je Zlatko.

Nada Topčagić
foto: Kurir tv

Poznata pevačica Nada Topčagić nedavno je primljena u Urgentni centar, a razlog njenog lošeg zdravstvenog stanja za sada ostaje nepoznat.

Prema informacijama koje je Kurir dobio, pevačica se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, ali detalji o prirodi tih problema još uvek nisu javno objavljeni. Situacija je zabrinjavajuća, a javnost sa nestrpljenjem očekuje više informacija o Nadinom zdravstvenom stanju.

Vest o Nadinom zdravstvenom stanju izazvala je veliku zabrinutost među njenim fanovima i javnošću. Mnogi su izrazili podršku i brigu za pevačicu putem društvenih mreža, nadajući se da će uskoro dobiti pozitivne vesti o njenom oporavku.

Nada Topcagic
foto: Kurir televizija

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

02:46

LEPA LUKIĆ OTKRILA DA LI JE JOŠ LJUTA NA NADU TOPČAGIĆ: Nije samo to što se nije pojavila na koncertu, NEŠTO DRUGO ME ZABOLELO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track