"VOLELA BIH DA KAŽEM JEDNU STVAR..." Brena po prvi put progovorila o RAZVODU Dragane Mirković i Tonija Bijelića
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

ISKRENO

"VOLELA BIH DA KAŽEM JEDNU STVAR..." Brena po prvi put progovorila o RAZVODU Dragane Mirković i Tonija Bijelića

Stars -

Vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode posle 24 godine braka iznenadila je javnost.

Odmah je počelo da se nagađa o njihovom odnosu, a Dragana je u saopštenju navela da već pune tri godine njih dvoje ne žive zajedno.

Dragana Mirković
foto: Dejan Milićević

Pevačica Lepa Brena, koja se decenijama druži sa Draganom, sada je progovorila o njihovoj odluci da stave tačku na brak.

- Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas... Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom, koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona oseća - počela je Brena.

Dragana Mirković
foto: Printscreen Instagram

- Volela bih da kažem jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi - nastavila je folk zvezda.

- Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani! - zaključila je Brena za "Prvi red" na K1.

kurir.rs/k1

Bonus video:

00:36

Dragana Mirković u suzama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track