BIVŠI MUŽ NESTALE MARIJANE PREBLEDEO NA PITANJE O NJOJ: Usred razgovora pobesneo: Treba prestati razvlačiti ženu zbog njene dece

BIVŠI MUŽ NESTALE MARIJANE PREBLEDEO NA PITANJE O NJOJ: Usred razgovora pobesneo: Treba prestati razvlačiti ženu zbog njene dece

Stars -

Nikola Nemešević Nemeš svoju ljubav sa Marijanom Seifert iz Velikog brata nekoliko godina kasnije krunisao je brakom koji nije dugo opstao.

Nakon razvoda svako je nastavio svojim putem, a ona se ponovo udala.

Nikola Nemešević Nemeš
foto: printScreen jutjub

Marijana je prethodne godine nestala i od toga joj se gubi svaki trag, a njen bivši suprug veoma burno je reagovao na pitanja o njoj.

- Gorko, slatko sećanje. Ne kajem se ja zbog tih stvari. Evo 13 godina kasnije pričamo tamo. Moja ideja je bila da ja ispromovišem svoju novu pesmu. Okej sam sa svime time - rekao je u Blic danu.

Marijana čvrljak, Marijana Seifert
foto: Zorana Jevtić

- To je sad to daleka prošlost. Hoćete li da pričamo o mom koncertu ili da spekulišemo o tome da li je Marijanu ubio muž ili se ubila sama? - rekao je Nemeš vrlo neprijatnim tonom, zbog čega mu se voditeljka obratila:

- To je aktuelna tema, mislim da je odgovorno da pomenemo ovo, jer je ona bila deo tvog života - dodala je voditeljka.

Nikola Nemešević

- Da, ali treba prestati razvlačiti tu ženu zbog njene dece. Mogu ja da pričam o svemu tome, ali ima li smisla? - nerado je odgovorio Nemeš, a potom je razgovor nastavljen u mirnijem tonu i priči o njegovoj karijeri, pesmama i predstojećem koncertu.

Podsetimo, Marijana Seifert, pobednica regionalnog rijaliti-šoua "Veliki brat" 2011, nestala je u aprilu prošle godine i niko, uključujući i članove njene porodice, još ne zna da li je uopšte živa.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

07:59

STARS EP275

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja