POKAZALA SVOJE NESAVRŠENOSTI PA JE URNISALI KOMENTARIMA! Natalija Trik FX na meti hejtera, žestoko im odbrusila: Nesrećne, zle...
Foto: Damir Dervišagić

haos

POKAZALA SVOJE NESAVRŠENOSTI PA JE URNISALI KOMENTARIMA! Natalija Trik FX na meti hejtera, žestoko im odbrusila: Nesrećne, zle...

Stars -

Pevačicu grupe Trik FX, Nataliju Ibraimov, su zasuli na društvenim mrežama ružnim komentarima na račun fizičkog izgleda, ali ni ona nije ostala nedorečena, te im je poslalo video-poruku.

Natalija je nedavno sa svojim pratiocima podelila jedan ležeran izgled, sa minimalno šminke, što nije dočekano na baš lep način sa druge strane ekrana.

Natalija Ibraimov, Sani Ibraimov, Sani Trik FX, Natalija Trik FX
foto: Dragan Kadić

Ona se nije ustručavala da pokaže nesavršenosti na društvenim mrežama, međutim zasula je lavina negativnih komentara.

Natalija je pokazala sede na temenu glave, kao i neofarbanu kosu, pa istakla da sada izgleda kao "čupavac". Čak se i našalila sa Sanijem da joj nije dao novac da ide kod frizera, na njegovu konstataciju da sada izgleda kao Madona.

Neočekivano, ispod objave su krenule da se nižu uvrede.

1 / 2 Foto: Printscreen

"Frizura je lepa ali kapke hitno odraditi kid estetskog hirurga", "Omatorela, baš ružna užas", "Nju ništa više ne može da spasi...", samo su neki od komentara korisnika.

Natalija nije ostala nedorečena na iste, pa je odlučila da im odgovori.

- Kad žena ženi napiše ispod snimka, slike:"Kako si ostarila, kako si ružna". Imate li vi mame, bake, sestre, tetke? Da li su one ostarile? Da li njima kažete da su ružne? Nemam komentar zaista, na toliko nesrećne, zle žene... Ja baš volim što sam ružna, moram da priznam - zaključila je Natalija.

Ipak, bilo je i pozitivnih komentara i žena koje su Nataliji pružile podršku da je kao i svaka žena "najlepša takva kakva jeste".

Kurir.rs/ Telegraf.rs / Preneo: M. J.

Bonus video:

02:34

Sandra Afrika daje bakšiš Vesni Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja