OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ ZA KATOLIČKI USKRS: Objavila fotografije iz velelepnog DVORCA i poslala prelepu poruku
Foto: Printskrin/Instagram

OGLASILA SE DRAGANA MIRKOVIĆ ZA KATOLIČKI USKRS: Objavila fotografije iz velelepnog DVORCA i poslala prelepu poruku

Stars -

Pevačica Dragana Mirković, koja je odlučila da okonča brak posle 24 godine s Tonijem Bijelićem, s kojim ima dvoje dece, oglasila se na društvenoj mreži Instagram i čestitala katolički Uskrs svima koji slave.

Mirkovićeva je podelila foto-slajder iz dvorca Ebenfurt u Austriji i svima koji slave poželela mirne praznike.

Dragana Mirković
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, pre nekoliko dana Dragana se oglasila sapštenjem za medije.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - pisalo je u saopšetnju

Podela imovine vredne 100 miliona evra

Dragana Mirković je ne samo najuspešnija nego i najbogatija umetnica u regionu. Ovo su priznali i brojni svetski sajtovi koji su vrednost njene imovine procenili na preko 100 miliona evra.

A predmet podele tokom razvoda najpre će biti dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na preko 50 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track