DARA BUBAMARA U GRUDI STAVLJA 2.000 KUBIKA?! Male joj sedmice pa donela šok-odluku, evo kad planira da ide pod nož
Foto: Printskrin/Instagram

DARA BUBAMARA U GRUDI STAVLJA 2.000 KUBIKA?! Male joj sedmice pa donela šok-odluku, evo kad planira da ide pod nož

Stars -

Pevačica Dara Bubamara navodno planira da ponovo uveća svoje, već velike grudi. Dara planira da na operaciji, koju će navodno obaviti krajem godine, stavi implante od 2.000 kubika.

"Dara je nekoliko puta uvećala grudi i sad ima veliku kubikažu, ali tu ne želi da se zaustavi. Planira da dogura do 2.000 kubika, što je mnogo, ali je prijateljici rekla da veruje kako će to na njoj da izgleda odlično. Sve će naravno da radi kod hirurga koji joj je već radio nekoliko intervencija na telu, ali čeka da prođe leto i da temperature budu manje", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici i dalje otkriva da je Dara svesna toga koliko će predrasuda biti zbog njenih grudi i možda loših komentara.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Youtube

"Bubamara zna da je na našim prostorima i dalje tabu da žena ima toliko velike grudi. Na zapadu je to normalno, šta više, ima žena koje mnogo zarađuju kad se fotografišu sa njima, ne na neki vulgaran način, već kroz neke reklame i postanu vrlo dobre influenserke na društvenim mrežama".

Dara je poslednji put kada je uvećala grudi dala 4.500 evra, a kada se skupi sve što je radila na sebi, cifra dođe do 30.000 evra! Ona je nekoliko puta radila transfer masti iz stomaka u kukove, operisala je nos, grudi nekoliko puta, dok je na tretmane hijaluronskim filerima na licu dala preko 10.000 evra.

kurir.rs/republika/preneo I.L.

Bonus video:

00:44

ŠTA MI VIŠE TREBA, SVI ME ŽELE, MUŠKARCI LUDE ZA MNOM Dara Bubamara o stajlingu: Dobra riba sam u glavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track