EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MAJOM MARIJANOM NAKON TOLIKO GODINA VAN ESTRADE: Ja sam žena koja je sada...
Foto: Ana Paunković

zanimljivo

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MAJOM MARIJANOM NAKON TOLIKO GODINA VAN ESTRADE: Ja sam žena koja je sada...

Stars -

Pevačica Maja Marijana otkrila je kako je emotivno ispunjena i kako nikad nije bila srećnija pa se osvrnula i na događaje koji su napravili trzavice u njenom životu.

Nakon nemilih događaja u životu i skandala sa bivšim, Maja Marijana podelila lepe vesti i otkrila kako je nakon dužeg vremena ponovo srećna.

Iako ne voli da otkriva previše detalja o privatnom životu, sada je priznala da je zadovoljnija nego ikad.

Maja Marijana
foto: M.M./ATAImages

– Sva ova trka i frka kada je naš posao u pitanju… Ja sam veoma srećna i nikad srećnija nisam bila. U nekom sam smiraju, ćerke su mi velike tako divno funkcionišemo. Nikada nisam bila megaloman da dajem prednost materijalnim stvarima, ali sada uživam u svemu onome u čemu ranije nisam imala vremena. Ovde sedi žena koja je jako srećna i zadovoljna – izjavila je Maja u jednoj emisji

Pevačica se svojevremeno našla u neprijatnoj situaciji kada je u svom automibilu pronašla uređaj za praćenje, zbog čega je alarmirala i policiju, a sada se osvrnula se na ovaj nemili dođajaj.

Maja Marijana
foto: M.M./ATAImages

– Sigurna sam da svi vi znate ko je. Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli.Jako sam ljuta i ogorčena jer u našoj sigurnoj državi neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara – rekla je tada Maja.

Bonus video:

08:55

STARS EP276

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track