OGLASILA SE DRAGANINA I TONIJEVA ĆERKA: Manuela ne voli da se eksponira u javnosti, sad dala podršku majci u najtežem trenutku
Foto: Printscreen/Instagram

OGLASILA SE DRAGANINA I TONIJEVA ĆERKA: Manuela ne voli da se eksponira u javnosti, sad dala podršku majci u najtežem trenutku

Stars -

Pevačica Dragana Mirković razvodi se posle 24 godine braka od Tonija Bijelića, a sada se oglasila i njena ćerka Manuela.

Deca pevačice i biznismena se uopšte nisu oglašavala, a kako je Dragana i sama navela oni već izvesno vreme ne žive u dvorcu s njom.

Manuela ne voli javno da se eksponira, a sada je na storiju objavila i zajedničku fotografiju sa majkom Draganom i postavila samo emorikon "srca".

Dragana Mirković, Manuela Bijelić
foto: Printscreen

Dragana je objavila Manuelinu sliku i time se pohvalila.

Podsetimo, Dragana je apelovala putem Instagrama da se na istoj mreži već mesecima neko sa lažnog profila predstavlja kao njena ćerka.

- Već duže vreme jedna devojka se predstavlja kao moja ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima. Ovo je njen lažni Instagram i Facebook profil. Manuela ima zaključan profič i svaki drugi je lažan - napisala je Dragana Mirković i dodala:

- Ovo je krivično delo. - poručila je pevačica uz skrinšot profila i naznaku crvenim slovima "lažno!".

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

00:18

Dragana Mirković iz dvorca čestitala katolički Uskrs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track