OVA KOMENTAR JE DOKAZ U KAKVIM JE ODNOSIMA ANASTASIJA S PORODICOM GUDELJ! Evo šta je fudbalerova sestra poručila bratu i snajki!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

OVA KOMENTAR JE DOKAZ U KAKVIM JE ODNOSIMA ANASTASIJA S PORODICOM GUDELJ! Evo šta je fudbalerova sestra poručila bratu i snajki!

Stars -

O odnosu Anastasije Ražnatović s porodicom, tačnije sestrom i majkom njenog supruga Nemanje Gudelja, dugo se nagađalo, a tim navodima sada je fudbalerova sestra pokazala da su u odličnim odnosima.

Inače, Anastasija u jednom periodu navodno nije bila u sjajnim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a nedavno je došlo do pomirenja.

Da je sada sve u najboljim odnosima i da funkcionišu kao prava porodica, dokaz je jedan komentar i to upravo upućen s Vanjine strane.

Gudelj i Anastasija proslavili su drugu godišnjicu, a na Instagramu su objavili zajedničku sliku.

Ispod emotivne objave, jedna od mnogobrojnih komentara ostavila je Vanja, koja nije uspela da odoli "lepoti u jednoj fotografiji".

- Lepotica i zver - napisala je Vanja i dodala emotikone srca i ruže.

Vanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Podsetimo, Anastasija i Vanja su se zapratile na društvenim mrežama, a Nemanja je za 8. mart, na društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja Gudelje.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima.

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović sa mužem Gudeljom na večeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja