JELENA KARLEUŠA ZAVRŠILA NA "ALI EKSPRESU"! Pevačicine slike iskoristili za reklamu fejk naočara, društvene mreže GORE
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

novi uspeh

JELENA KARLEUŠA ZAVRŠILA NA "ALI EKSPRESU"! Pevačicine slike iskoristili za reklamu fejk naočara, društvene mreže GORE

Stars -

Jelena Karleuša za neke je modna je ikona. Njene fotografije i video snimci na društvenim mrežama izazivaju ogromnu pažnju, a o njenim komadima garderobe se naširoko priča.

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

Svetske face gotovo sve njene fotografije lajkuju i komentarišu i kopiraju, a sada je i najpoznatiji sajt "Ali Ekspres" iskoristio pevačicine fotografije kako bi reklamirao naočare.

Na pomenutom sajtu uglavnom su fejk stvari, ali izgleda da im se jako dopalo kako srpskoj zvezdi stoje naočare koje su original, pa su uzeli i njene fotografije i iskoristili ih za reklamu.

Na društvenim mrežama obožavaoci lika i dela pevačice ostali su zatečeni pa su se nizali komentari od "Da li je moguće da je završila njena slika na svetskom sajtu za prodaju fejk stvari" "Jel se meni čini ili Karleuša reklamira lukduzne naočare na Ali Ekspresu" do " Ali Jelena nikad ne bi nosila fejk", "Ovo je za tužbu". "A šta će kad je najlepša" i mnogi drugi

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Podsetimo, srpska zvezda je dobila pre nekoliko meseci specijalni poziv od dizajnera jednog od najprestižnijih modnih brendova Vetements, koji je poslednjih godina postao neizostavan deo garderobe ikona stila poput poput Rijane, Kanje Vesta, Sema Smita, a koji su bili zaduženi i za kostime pop kraljice Madone na njenoj poslednjoj turneji.

stars, stars 02.04.2024.
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Jelena Karleuša na Nedelji mode

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track