KAN SVE VREME SA OCEM! Dovezao Harisa Džinovića u policijsku stanicu, a Melina prošla pored sina - ni reč mu nije rekla
Foto: Stefan Stojanović/Mondo

haos na senjaku

KAN SVE VREME SA OCEM! Dovezao Harisa Džinovića u policijsku stanicu, a Melina prošla pored sina - ni reč mu nije rekla

Stars -

Posle haos u kući Harisa Džinovića na Senjaku kada je njegova još zakonita supruga Melina Džinović upala i nije htela da napusti vili, njihov sin Kana dovezao je oca Harisa ispred policijske stanice, a kako su mediji javili, satima je davao izjavu.

Melina je prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vreme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu.

Haris je iz policijske stanice posle pet sati izašao sa sinom Kanom koji je sve vreme bio uz oca i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! - kazao je Haris.

Haris Džinović
foto: Stefan Stojanović/Mondo

Haris je, podsdetimo, pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon što je upala. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta.

Podsetimo, kako je rekao pevač za Kurir, nije bio u kući kada je Melina došla.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja' - kaže Haris.

Haris Džinović
foto: Petar Aleksić

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju - kaže popularni pevač za Kurir.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:54

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track