"POMENI GOSPODE U CARSTVU SVOME DANKU" Anastasija Ražnatović slomljena zbog monstruoznog ubistva devojčice, simboli govore sve
Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

"POMENI GOSPODE U CARSTVU SVOME DANKU" Anastasija Ražnatović slomljena zbog monstruoznog ubistva devojčice, simboli govore sve

Stars -

Anastasija Ražnatović Gudelj potresena je tragičnim krajem potrage za Dankom Ilić (2). Pevačica, koja živi u Sevilji, danima je objavljivala apel o nestaloj devojčici, a danas se morala oprostiti od nje.

"Pomeni Gospode carstvu svome Danku Ilić", objavila je Anastasija uz slomljeno srce i emotikon ruku sklopljenih u molitvi, a pored slike ubijene devojčice je ikona Isusa Hrista.

Anastasija Ražnatović
foto: Pritnscreen/Instagram

I njena snaja Bogdana oprostila se male Danke na društvenim mrežama.

Estrada
foto: Pritnscreen

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, dobila je tragičan epilog. Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu.

Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Bonus video:

01:15

MORAMO DA OTVORIMO TEMU SMRTNE KAZNE I DA ZAVRŠIMO S TIM! Marković: Na šta god se počinioci zločina budu vadili nebitno je!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja