"NISI OVO ZASLUŽILA, TEK SI PROHODALA" Pevač slomljen nakon vesti da je mala Danka ubijena: Verovao sam da ćemo se svi smejati...
Foto: Aleksnadar Jovanović Cile

TUGA

"NISI OVO ZASLUŽILA, TEK SI PROHODALA" Pevač slomljen nakon vesti da je mala Danka ubijena: Verovao sam da ćemo se svi smejati...

Stars -

Sloba Vasić se poput ostalih kolega oglasio potresnom porukom zbog ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić za kojom se tragalo 10 dana.

Nakon Marije Šerifović, Slobe Radanovića, Aleksandre Prijović, Milice Pavlović i mnogih drugih i pevač Sloba Vasić podelio je potresnu poruku nakon što se saznalo da je mala Danka Ilić ubijena.

Sloba Vasić, Slobodan Vasić
foto: Kurir televizija

- Drago dete, nisi ovo zaslužila. Nisi trebala biti na tom mestu i nikada se nećemo pomiriti sa činjenicom da te više nema. Nekako sam sve vreme verovao čvrsto, da ćemo se svi kao nacija smejati nekim kradljivcima koji su iza rešetaka, a ti biti u zagrljaju tvoje mame i tvog tate, gde jedino i trebaš da budeš! Tek si prohodala, tek si počela onako nevino i naivno da se igraš, ne sluteći da postoje MONSTRUMI poput ovih koji su ti oduzeli život! Ni ja sam ne verujem, zato ovo i pišem! Nisi stigla ni da kažeš svoju prvu reč… Suza su pune oči, još od tvog nestanka, ali svakako, nikad ih neće biti dovoljno da ubiju ovakvu tugu! Neka ti je večna slava ljubavi mila i nedužna! MONSTRUMIMA SMRTNA KAZNA! Ujedinimo se! Jer dok ne bude tako, ovoga samo može biti još više! - napisao je Sloba Vasić u potresnoj obavi na Instagramu.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track