PRIJA ZAPALILA NOVI SAD! Pevačica se pojavila u ljubičastoj haljini koja otkriva CELO TELO i bacila fanove u trans (VIDEO)
Foto: Kurir

opa

PRIJA ZAPALILA NOVI SAD! Pevačica se pojavila u ljubičastoj haljini koja otkriva CELO TELO i bacila fanove u trans (VIDEO)

Stars -

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras će u Novom Sadu u dvorani "Spensa" održati svoj prvi koncert od zakazana tri. Atmosfera pred veliki spektakl se polako zahuktava, a karte su se rasprodale neverovatnom brzinom.

Naime, Aleksandra Prijović, stigla je večeras u Novi Sad u pratnji obezbeđenja i majke Borke, a naše kamere uspele su da zabeleže prizor sa lica mesta.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Aleksandra je za prvo veče svog koncerta u Novom Sadu odlučila da obuče ekstravagantnu haljinu u lila nijansi, koja je imala proreze sa svih strana - na stomaku i sa strane, a veliku pažnju privukao je i otvoren dekolte.

- Moram da vam priznam nešto. Prvi put imam tremu, posle koncerata u Beogradu. Jako sam srećna što sam večeras ovde sa vama. Očekujem da ćemo napraviti fenomenalnu žurku - obratila se Aleksandra publici na samom početku koncerta.

Veliku podršku večeras će Aleksandri pružiti i njeni najmilji, a Novosađani su sa nestrpljenjem iščekivali Prijin spektakl, dok su se uzbuđeni fanovi okupili pre nego što su otvoreni ulazi.

00:41

Aleksandra Prijović, koncert u Novom Sadu

Bonus video:

00:39

Aleksandra Prijović u Kragujevcu napravila lom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track