SEVERINA PONOVO DIKTIRA MODNE TRENDOVE! Suknja koju će svaka devojka poželeti u garderoberu, stajling napravio haos na mrežama
Foto: ATAImages

SEVERINA PONOVO DIKTIRA MODNE TRENDOVE! Suknja koju će svaka devojka poželeti u garderoberu, stajling napravio haos na mrežama

Stars -

Kožna suknja je godinama jedan od omiljenih odevnih komada svih devojaka koje se ne stide svojog seksepila, šarma i koje vole da se oblače u skladu sa poslednjim modnim trendovima.

Severina
foto: Printscreen YT

Među njima je i Severina, koja obožava odevne komade koji su izrađeni od, najčešće, veštačke kože i koji su apsolutni modni hit decenijama unazad.

Severina se ovakvih komada ne odriče ni tokom zime, pa smo više puta imali prilike da je vidimo u crnoj mini suknji, koju kombinuje sa čizmama, čipkastim čarapa i izgleda, što muškarci vole da kažu, brutalno.

Ipak, ovog puta izbor je pao na nešto drugačiju varijantu čuvene kožne suknje. Midi komad u crvenoj boji, koji seže do pola lista, oduševio je brojne pratioce čuvene pevačice i izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Ovog puta izbor je pao na crvenu suknju brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini koja je izrađena od veštačke kože, a koju je Seve iskombinovala sa plavom košuljom klasičnog kroja. Celu kombinaciju upotpunila je sivim puloverom sa crvenim detaljima, koji se savršeno uklopio uz ostale odevne komade.

Severina Vučković

Severina je pasioniralna ljubiteljka viskokih potpetica, a u njenom ormaru ima na desetine najlepših štikli sa potpisom čuvenih brednova. Ovo puta je odabrala cipele modne kuće Bottega Veneta s potpeticom visine devet centimetara.

Ovo njeno izdanje nije prošlo neopaženo, a i kako bi kad je suknja toliko efektna da nema šanse da je ne primetite.

Kurir.rs/Glossy

Bonus video:

00:26

Severina kroz pesmu proziva Milana Popovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track