ALEKSANDRA PRIJOVIĆ TVRDI DA ĆE OVA PEVAČICA BITI VELIKA ZVEZDA: Ona će napuniti Arenu tu nema govora...
Foto: Petar Aleksić

bila je iskrena

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ TVRDI DA ĆE OVA PEVAČICA BITI VELIKA ZVEZDA: Ona će napuniti Arenu tu nema govora...

Stars -

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je u Novom Sadu u dvorani "Spensa" održala svoj prvi koncert od zakazana uzastopna tri, a karte su se rasprodale neverovatnom brzinom.

Aleksandra je za prvo veče svog koncerta u Novom Sadu odlučila da obuče ekstravagantnu haljinu u lila nijansi, koja je imala proreze sa svih strana, a onda je odlučila da se presvuče u moćno teksas odelo za koje je iskeširala 15.000 evra. Međutim posebnu pažnju privukla je crvena kombinacija na koncertu.

Aleksandra Prijović, Barbara Bobak
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

Pevačica je potom nakon koncerta sumirala utiske i prokomentarisala mladu pevačicu Barbara Bobak, koja je sinoć bila gost na njenom koncertu, a kada ju je publika videla, pla je u trans.

- Barbara je izašla na scenu i objasnila, sve se okrenulo naopako, nastao je haos. Ona razvaljuje gde god da dođe, želim da joj čestitam. Jako je posebna, oduševila me je, super je lik i hvala joj što je bila moj gost. Ona će napuniti Arenu tu nema govora, kad je žena izašla sve je bilo jasno. Sve što radi je na nivou - rekla je Aleksandra.

- Kada biram goste, tu su ljudi koje ja poštujem jako.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

01:04

Prija gost na koncertu Lexingtona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track