VELIKA ISPOVEST RUŽICE VELJKOVIĆ: Pričala sam stalno s producentom na bubicu, bili smo ZALJUBLJENI, imala sam i telefon u Parovima
Foto: Damir Dervišagić

šokantno

VELIKA ISPOVEST RUŽICE VELJKOVIĆ: Pričala sam stalno s producentom na bubicu, bili smo ZALJUBLJENI, imala sam i telefon u Parovima

Stars -

Pobednica "Parova" i rijaliti zvezda Ružica Veljković prekinula je medijsku ilegalu nakon sedam godina i progovorila o intigantnim temama koje će zasigurno podići veliku prašinu u javnosti.

Naime, ona je govorila o njenom učešću u pomenutom rijalitiju, odnosima sa produkcijom i svemu ostalom što publika nije mogla ni da nasluti.

Ružica Veljković
foto: Printscreen

- Ja sam bila zaljubljena u producenta, sedela sam u "Parovima" 24 sata i bila prezaljubljena u njega. Slađana Petrušić je provalila da komuniciram sa producentom, uzela je i ubacila bubicu u uvo i slušala je šta sve pričam sa njim.- započela je Ružica, a onda se nadovezao Brendon koji je konstatovao da je zbog toga imala i moć.

- Ja sam u slobodno vreme držala bubicu u ušima i maštala o producentu koji je razgovarao sa mnom, istina je da sam imala i telefon u "Parovima", ja sam kao u dnevnoj sobi sušila kosu, a zapravo sam punila telefon. Bio je to neki maleni telefon koji sam koristila u wcu, znam da sam ga davala i Jeleni Golubović da se čuje sa bakom, dva puta sam u rijaliti unela telefon - bila je direktna Ružica koja je prekinula svoju ispovest jer su joj fanovi pisali da bi mogla da ima probleme zbog toga što iznosi istinu javno.

Ružica Veljković
foto: Printscreen

Kurir / Elita - Zadruga - TikTok

Bonus video:

06:28

STARS EP 279

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja