"MOJ SIN JE OBOŽAVA, ČESTO IDEMO KOD NJE NA RUČAK" Vesna Đogani o odnosu sa Slađom, evo da li je kriva za razvod od Đoleta
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

"MOJ SIN JE OBOŽAVA, ČESTO IDEMO KOD NJE NA RUČAK" Vesna Đogani o odnosu sa Slađom, evo da li je kriva za razvod od Đoleta

Stars -

Pevačica i supruga Đoleta Đoganija, Vesna Đogani, progovorila je o njegovoj prvoj supruzi Slađani Delibašić. Iako se svojevremeno spekulisalo da je upravo ona kriva za krah braka poznatog dens para, ona sada na sva usta hvali bivšu ženu svog muža, te tvrdi da su, posle svega, sada svi jedna velika srećna porodica.

Vesna Đogani, Đole Đogani, Slađana Delibašić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Slađa mi je uvek bila posebna zbog svega toga što se desilo, nekome se smrkne, nekome svane, šta da radiš - rekla je Vesna u "Divan šou" na Kurir televiziji, te otkrila da je njen i Đoletov sin oduševljen tatinom prvom ženom i da često ručaju kod nje.

- Bila sam za Vaskrs kod nje na ručku. Moj sin je oduševljen njom, a ona njim. Sva deca su bila na okupu! Đoganijeva sadašnja supruga pokušala je i da se ogradi od priča da su se Đole i Slađa razveli zbog nje.

Đole Đogani, slađa đogani
foto: Marina Lopičić

- Ona je u više gostovanja rekla da želi da živi sama i gradi karijeru sama i nikada mi to nije uzela za zlo - istakla je Vesna, pa priznala da Delibašićka definitivno bolje đuska od nje.

- Slađa bolje đuska, da, da!

Slađa Delibašić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, pevačica Slađa Delibašić nedavno se i sama oglasila jer nije ostala imuna na gostovanje bivšeg muža Đoleta Đoganija u "Divan šou", u kojoj je otvorio dušu i isplakao se dok je pričao o njoj.

- Gledala sam emisiju i baš mi je bilo žao. Oči su mu bile pune suza. Šta da se radi?! Život ide dalje. Ostale su nam uspomene, nešto što doživi prva prava ljubav, to zaborava nema. Tu je i dvoje divne dece. Osetila sam neku setu dok je pričao. Videla sam... Uh, sad ću da se raplačem. On je odmah rekao da deca idu kod mene jer je znao da ja potičem iz patrijarhalne porodice, da sam stroga, domaćica, jednostavno, žena-zmaj - prisetila se Slađa, te istakla da je ipak ostao u nekim stvarima nedorečen kada su se rastajali:

- Trebalo je konkretno da kaže šta je stvarno video u meni od te naše ljubavi. On je moja prva ljubav od 18. godine i odmah sam rodila decu. Jeste da Đole ima i drugu porodicu i decu, ali nekako uvek očekujem da ipak prva ljubav i prva deca ne treba da se zapostave. Vrlo sam otvorena žena i da oprostim i zaboravim neke stvari. Lepo je rekao da sam htela da idem dalje sama, a on da mi bude menadžer, ali je izostavio da sam ja bila i glavni koreograf u grupi.

Bonus video:

00:48

OTIŠLA SAM NA KOSOVO JER MI JE UJAK BIO RANJEN! Delibašić o teroru nad Srbima: Albanci su srušili grobni spomenik mojoj majci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track