DOK ČEKA DA MU SE VRATI 1,5 MILIONA €, BOKI 13 OKOVAN ZLATOM I SEDEFOM! Šoumen na ruci nosi nakit od 17.650 €! LUKS NA KUB (FOTO)
Foto: Printscreen/boki13official, Printscreen

uživanje na slobodi

DOK ČEKA DA MU SE VRATI 1,5 MILIONA €, BOKI 13 OKOVAN ZLATOM I SEDEFOM! Šoumen na ruci nosi nakit od 17.650 €! LUKS NA KUB (FOTO)

Stars -

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, koji je nedavno oslobođen od optužnice u aferi "Reket", uživa na slobodi, i to što bi se reklo za sve pare.

On je decenijama poznat kao neko ko nije žalio pare na dizajnerske krpice i aksesoare, a sada je jednim selfijem izazvao pravi haos na društvenim mrežama.

Boki 13
foto: printscreen

Boki 13 se vratio luksuznom načinu života, pa je sada nakon fotke sa luksuznom "birkinicom" iz automobila, pokazao i skupoceni nakit.

Tako na selfiju Boki nosi: dve kartije narukvice od žutog zlata - od 8.000 evra i 8.650 evra, kao i "van klif & arpels" od belog zlata i sedefa - 4.500 evra, a tu je još jedna od istog brenda - oniksa od 4.500 evra. Sve u svemu makedonski šoumen na ruci nosi 17.650 evra.

Boki 13
foto: printscreen

Podsetimo, Boki 13 proveo je jedno vreme u zatvoru i sudilo mu se u aferi "Reker", ali je prvo pušten da se brani sa slobode zbog zdravstvenih razloga, a potom je Apelacioni sud doneo je osobađajuću presudu. Naime, biznismen Orce Kamčev nije oštećen, a sada će morati da plati troškove tužbe makedonskog šoumena, Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13 i Katice Janeve.

Boki 13
foto: printscreen

Žalbom je u potpunosti potvrđena presuda sudije Građanskog suda Andreja Dimovskog, koji je odbio tužbu Kamčeva, a kojom je traženo vraćanje 1,5 miliona evra u slučaja "Reket"

Sada će Kamčev morati da plati odštetu Bokiju i Janici, ali i sudske troškove koje je prouzrokovao tužbom.

Pomenute navode je potvrdio i sam Jovanovski.

Bonus video:

01:45

Bojan Leksington stigao u Zetru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja