CECA I VOJAŽ SNIMILI DUET! Ukrstili glasove pa pevačica pobesnela što je procurila informacija
Foto: Damir Dervišagić

prelepo

CECA I VOJAŽ SNIMILI DUET! Ukrstili glasove pa pevačica pobesnela što je procurila informacija

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović i Mihajlo Verouvić Vojaž snimili su duet. Pevačica i reper ukrstili su glasove, što nam je potvrdio i izvor blizak Vojažu.

Oni su pre nekoliko dana bili zajedno u studiju, gde su otpevali svoje deonice, a iako pevačica sve želi da drži u tajnosti u vezi sa ovim projektom, nije joj se posrećilo.

Svetlana Ražnatović, Ceca
foto: Petar Aleksić

Mihajlo je najavio novi album, na kom će se naći četiri dueta, a jedan od njih je upravo saradnja sa starijom koleginicom. Jutjub kanal Svetski radio nedavno je objavio ovu vest, međutim, Ražnatovićeva je odmah sutradan na snimanju "Zvezda Granda" izjavila da to nije istina, ali već odavno se zna da je Svetlana poznata kao neko ko ne želi da priča o svojim projektima pre nego što ugledaju svetlost dana i vrlo često demantuje saznanja medija iako su istinita.

Dešavalo se i da je pevačica neke prethodne planove otkazivala upravo zbog toga što bi se saznalo pre nego što je gotov proizvod izašao u javnost. Inače, Ceca voli nove, mlade izvođače, pa je upravo Vojaža i njegovog bliskog druga Nućija angažovala kada je njena sestričina Helena slavila rođendan, ali i privatno uživa u njihovim hitovima, pa se tako često na njenom profilu na društvenim mrežama može videti kako njene objave prate numere trepera.

Vojaž, Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Instagram/voyage.mp3

Zanimljivo je i to da je Anđela Ignjatović Breskvica, koja je bila u dugogodišnjoj vezi s Mihajlom, nedavno u jednom intervjuu izjavila da joj je velika želja da snimi duet upravo s Ražnatovićevom, međutim, izgleda da ju je bivši partner prestigao u tome.

Pozvali smo mladog trepera za komentar, ali on je, kao i mnoge "velike zvezde", onemogućio pozive s brojeva koje nema u imeniku. Poslali smo poruku i PR timu Svetlane Ražnatović, međutim, oni su nam rekli da je ono što je već rekla jedina istina.

Bonus video:

01:16

Ceca ispratila sinoć PZE, dala podršku Breskvici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track