KARLEUŠA IZBACILA INTIMU U PRVI PLAN PA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Kada vidite kakva je RIBETINA neće vam biti dobro! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZAVODLJIVA

KARLEUŠA IZBACILA INTIMU U PRVI PLAN PA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Kada vidite kakva je RIBETINA neće vam biti dobro! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša pozirala je na plaži u interesantnoj pozi, koja je istakla njene bujne grudi.

Ona važi najpoželjniju pevačicu na ovim prostorima, a poslednjom fotografijom posebno je privukla pažnju pratilaca na Instagramu, kojih ima skoro dva i po miliona.

Muzička zvezda podelila je fotku sa nedavnog putovanja u Dubaiju, a na njoj je pozirala u oskudnom bikiniju, i u pozi koja je posebno istakla njene ogromne grudi.

jk
foto: Printscreen

Uz objavu je dodala i opis: "Moja omiljena pozicija je na vrhu", a komentari su se samo nizali:

"Obožavanje ove mega-ribe", "Srce mi zamalo zastade", "Kidaš, dušo", "MaJKo, ti si zauvek na tronu", "Presavršena žena" i drugi.

Podsetimo se, Jelena Karleuša, ne prestaje da intrigira domaću javnost svakom svojom novom objavom na društvenoj mreži Instagram, a kako smo imali prilike i da se uverimo ona godinama unazad služi kao inspiracija mnogim svetskim facama.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Kareluša je otputovala bila i za Bugarsku gde je održala svoj prvi nastup na tim područjima u jednom prestoničkom klubu, a pre samog nastupa, pevačica je podelila fotografije i snimke iz hotelske sobe u kojoj je odsela.

Kurir/Informer/prenela M.G.

Bonus video:

00:09

Karleuša sa ćerkom u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track