"Prepoznao sam deo svog života": Naš pevač je zahvaljujući Slavku Banjcu napravio pravi potez
Foto: Printscreen

"Prepoznao sam deo svog života": Naš pevač je zahvaljujući Slavku Banjcu napravio pravi potez

Stars -

I najbolji interpretatori ubedljiviji su u pesmama koje su autobiografske, odnosno one u kojima mogu da se prepoznaju na neki način, a upravo jednu takvu snimio je Nenad Gajić.

Aleksandar Sofronijević
foto: Printscreen

U pitanju je numera "Sklonite mi čaše", za koju je tekst i muziku pisao legendarni Damir Arslanagić, a do saradnje je došlo zahvaljujući Slavku Banjcu.

- U tekstu pesme ,,Sklonite mi čaše" sam prepoznao deo svog života i zato sam se odlučio da je snimim. Smatram da je publika željna takvih pesama i nekih drugačijih i nežnijih melodija. Sa samom pesmom me je upoznao Slavko Banjac i prepoznao da bih ja mogao da je donesem. Tekstopisac i kompozitor je Damir Arslanagić, čovek koji je stvarao pesme za mnoga velika imena na našoj muzičkoj sceni, kao što su Zdravko Čolić, Halid Bešlić i drugi. Držim se svog pravca i uverenja da muzika kod publike treba da budi lepe emocije i zato ću uvek pevati o ljubavi - kaže Gajić, koji je za ovu pesmu snimio spot na Gardošu.

Pesma je objavljena u produkciji "AS STUDIOTON" našeg proslavljenog harmonikaša Aleksandra Ace Sofronijevića, a sudeći prema komentarima na Jutjubu, publika je oduševljena ovom numerom: "Retko dobra pesma u moru svega", "Svaka čast, uživala sam slušajući vašu pesmu", "Predobro, svaka čast, umetnici"...

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja