BARBARA BOBAK OTKRIVA JEZIVE DETALJE: U akva parku sa žiletima u toboganima! Pevačica se snimala bez šminke i šokirala sve objavom
Foto: Kurir tv

ovo niko nije očekivao

BARBARA BOBAK OTKRIVA JEZIVE DETALJE: U akva parku sa žiletima u toboganima! Pevačica se snimala bez šminke i šokirala sve objavom

Stars -

Barbara Bobak poznata je po svom karakterističnom smislu za humor zbog kog je ljudi obožavaju, a sada je u skladu sa time otkrila i kakva ideja za film joj je pala na pamet.

Barbara Bobak
foto: Damir Dervišagić

Putem "TikToka", pevačica je otkrila nalik na koji poznati horor, joj je "pala" ideja na pamet.

- Ljudi, imam ideju za film... "Poslednja ekskurzija", ali u akva parku... sa žiletima u toboganima - predložila je pevačica, pa dodala:

Barbara Bobak
foto: Kurir tv

- Pored ajkula u bazenu, ovo mi je drugi najiracionalniji strah u životu... Svaki put kad odem u akva park i sednem u tobogan, istresiram se, ne znam ko je to uopšte pokrenuo.

https://vm.tiktok.com/ZMMxAgfUN/

"Situacija je zabrinjavajuća", "Želim ulogu u filmu", "Barbara aj mi budi žena", "Poštovanje za snimak bez filtera i šminke,imaš naklon", "I brza kola na iznajmljivanje, ali sa presečenim kočnicama i lift koji pada sa poslednjeg sprata", bili su neki od komentara.

Kurir/Telegraf/prenela M.G.

Bonus video:

03:44

BARBARA BOBAK OTKRILA SA KOJIM BI GLUMCEM SNIMILA LJUBAVNU SCENU! Jednu radnju savršeno obavlja STOPALIMA NA STOLU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track