"STANISLAV ME JE TUKAO, NISAM GA PRIJAVILA ZBOG ĆERKE" Bivša Krofakova žena više neće da ćuti, rešila da otkrije sav prljav veš
Foto: Printscreen Pink

šok

"STANISLAV ME JE TUKAO, NISAM GA PRIJAVILA ZBOG ĆERKE" Bivša Krofakova žena više neće da ćuti, rešila da otkrije sav prljav veš

Rijaliti -

Region mesecima trese situacija u kojoj se našla aktuelni učesnik "Elite" i hrvatski MMA borac, Stanislav Krofak, kada je svoju devojku, takođe aktuelnu učesnicu rijalitija Mionu Jovanović, dopratio u karantin pred ulazak u isti, ni ne sluteći da će je tada poljubiti poslednji put kao svoju devojku.

Miona Jovanović, Stanislav Krofak
foto: Printscreen

Miona Jovanović, ušla je u "Elitu" ističući svoju vezu sa Stanislavom kao savršenu, a sebe kao nedodirljivu i zauzetu devojku. Nakon nekog perioda, ona je počela da flertuje sa Nenadom Aleksićem Ša, te je na osnovu hipotetičkog pitanja gledaoca, rešila da stavi tačku na odnos sa Stanislavom.

Miona Jovanović
foto: Printscreen

Ali, to nije kraj! Ona je uplovila u vezu sa Ša, a tom prilikom, s obzirom na to da su ga stalno pominjali, na vratima Bele kuće pojavio se i Krofak. On je istakao da iza sebe ima brak i iz njega ćerku, ali i da je sa bivšom ženom u korektnim odnosima. Međutim, Stanislav je rešio da stavi sve karte na sto, otkrivši da ga je bivša supruga prevarila.

Ša
foto: Printscreen

Sada se u javnosti pojavila prepiska između Stanislava i njegove sada već bivše žene iz 2019. godine, kao i njeno dopisivanje sa nepoznatom osobom u kojoj tvrdi da ju je on svojevremeno pretukao:

- Iskreno, ni u kakvim, mis mo se rastali pre pet godina. Niti dobrim, niti lošim. On je otac mog deteta i to je jedino zašto ga poštujem. Ovo šta je rekao prevari nije istina. Bar s moje strane. On je mene istukao, potrgao mi je rebra, nisam ga prijavila zbog ćerke - napisala je bivša Krofakova supruga.

U prepisci koja je isplivala u javnost se vidi kako joj bivši muž izjavljuje ljubav.

- Volim te sada više nego ikad - napisao je Stanislav.

- Moramo tome stati na kraj, ne mogu drugačije, neću sebi dozvoliti ovo više - odgovorila mu je bivša supruga misleći na fizički napad.

Kurir/Pink/prenela M.G.

Bonus video:

05:38

STARS EP 284

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track