DULJAJ SE OGLASIO ZA VREME SEDNICE UPRAVNOG ODBORA PARTIZANA: Razgovarao sam sa Vazurom! Ovo sam mu rekao!
Foto: Starsport©

Nove informacije iz Humske

DULJAJ SE OGLASIO ZA VREME SEDNICE UPRAVNOG ODBORA PARTIZANA: Razgovarao sam sa Vazurom! Ovo sam mu rekao!

Fudbal -

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan zaseda u toku večeri kako bi razrešio dilemu ko će sedeti na trenerskoj klupi do kraja sezone.

Crno-beli su vezali četiri poraza, pa je mesto Igora Duljaja poljuljano. Pojavila se i nezvanična informacija ko bi mogao da ga nasledi u preostalih pet kola, a ima i onih koji smatraju da Duljaj treba da privede sezonu kraju.

I dok čelnici kluba iz Humske većaju, Duljaj je rešio da se izjasni o svom položaju.

Trener Partizana je gostovao u emisiji "Indirektno" na teleziviji K1 i tom prilikom rekao da se neće sam povući.

- Razgovarao sam sa Vazurom i rekao da ne odustajem, neću podneti ostavku. Ja verujem da ovu priču mogu da izguram do kraja, a odluka je na rukovodstvu - poručio je Igor Duljaj.

Poručio je da je Ivica Kralj, sportski direktor kluba, taj koji treba da preseče.

- Vruć krompir je u njegovim rukama, jer će on preuzeti tu odgovornost, ali koja god odluka da se donese ja nju moram da ispoštujem. Kada je prelazni rok u pitanju, posebno letnji, oni koji me ne znaju, a i oni koji me znaju znaju da ja nemam nikakve agente, čak i ako imam prijatelje koji se bave tim poslom, ja ne pravim nikakve kombinacije sa njima. Ja sam čist, sve što radim radim u interesu kluba i niko ne može da pokaže prstom da sam uzeo jedan dinar nečega što mi ne pripada. Fudbal je ogroman biznis, ulaže se veliki novac, tako da tu postoje mnoge stvari koje su osetljive. Trudim se da radim svoj posao na častan i pošten način. Ružno je da pričam o sebi, tako da neka to rade drugi. Svi igrači koji su došli su došli na preporuka mog prijatelja koji rade kao skaut u Šahtjoru. On mi je dao spisak interesantnih igrača. Preuzeli smo, pogledali i doneli odluku da oni mogu da pomognu Partizanu. Sve ostali detalji, ja ih prepuštam klubu, što se tiče plata, pregovara... Mene to ne interesuje.

Duljaj je često kritikovao neke poteze rukovodstva kluba, o čemu je sada dao obrazloženje.

- Znam onog trenutka kada budem otišao iz Partizana da nikada neću loše pričati o klubu. Kada sam unutra onda moram da pričamo o problemima, smatram to svojom obavezom. Bez obzira što sam trener, mnogo puta sam izlazio iz okvira svoga posla. Logika mi je bila da se više prestane sa velikim transferima, da ne dolaze stari igrači sa velikim ugovorima. Da ako već trošimo to budu igrači od kojih možemo da profitiramo.

Kurir sport

Bonus video:

00:26

Baklada Grobara uoči 173. večitog derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track