MAJA MARINKOVIĆ I STANISLAV POBEGLI IZ BELE KUĆE! Desio se šok obrt u rijalitiju, SNIMKA NEMA, ali se čuje: NEĆU, NEMOJ...
Foto: screenshot Pink tv

haos

MAJA MARINKOVIĆ I STANISLAV POBEGLI IZ BELE KUĆE! Desio se šok obrt u rijalitiju, SNIMKA NEMA, ali se čuje: NEĆU, NEMOJ...

Rijaliti -

Sinoć se održala emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", emisija u kojoj mnogi učesnici bivaju demaskirani i potpuno ogoljeni.

No, tokom emisije moraju svi da prisustvuju, iako je to pravilo produkcije, ali su se o isto oglušili Maja Marinković i Stanislav Krofak koji su odlučili da pobegnu iz Bele kuće i odu u izolaciju kako bi "ljubavisali". Odmah se postavlja pitanje, da li će ih Veliki šef kazniti zbog ovoga ili ne?

maja marinković
foto: Prntscrn

Maja Marinković i Stanislav Krofak pobegli su iz emisije kako bi imali intimne odnose, ali po svemu sudeći Maja je ove noći bila jako umorna, te je odlučila da napravi presedan.

- Neću, nemoj - ponavljala je i molila Maja.

No, ipak je posustala te su izolacijom ipak odzvanjali njeni uzdasi kada je odlučila da poklekne pred šarmom Stanislava Krofaka.

Njih dvoje su, podsetimo, uplovili u romansu koja je, prema svemu sudeći, veoma burna jer su na samom početku vrlo strastveni, kako u ljubavi - tako i u svađama. Gde će ih njihov temperament odvesti, to ćemo videti u danima koji predstoje.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:27

Maja Marinković ide u Elitu i nosu pun kombi stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track