MNOGI SU MISLILI DA JE PLAVŠIĆEVA POVREDA PRED ZVEZDU LAŽIRANA: Evo šta o tome kaže Miško Ražnatović
Foto: Starsport

ABA LIGA

MNOGI SU MISLILI DA JE PLAVŠIĆEVA POVREDA PRED ZVEZDU LAŽIRANA: Evo šta o tome kaže Miško Ražnatović

Košarka -

Uroš Plavšić košarkaš Mege sjajnim partijama u poslednje vreme privukao je pažnju sportske javnosti.

Nažalost on je trenutno povređen, a sve se glasnije priča da će Plavšić biti letnje pojačanje Crvene zvezde na poziciji centra, međutim trenutno je fokus na njegovom oporavku.

Jedan od najboljih centara regionalne košarke je doživeo prelom čak četiri kosti lica u drugom meču četvrtfinala AdmiralBet ABA lige protiv Cedevita Olimpije zbog čega ga sigurno neće biti u prvoj utakmici protiv Crvene zvezde.

Miško Ražnatović
foto: Starsport©

O tome je govorio prvi čovek Mege Miško Ražnatović u u emisiji U obruču" na TV "Arena sport" istakavši žaljenje što su mnogi sumnjali u to da je povreda lažirana.

"Prvu utakmicu Plavšić sigurno neće igrati. On je dobio četiri mala preloma kosti lica. Da li će drugu igrati sa maskom, još će se videti. Otok i dalje postoji i ne mogu da mu uzmu meru za masku. Njemu su teži pali komentari da se povreda fingira da ne igra sa Zvezdom jer je ona zainteresovana za njega", rekao je Ražnatović.

Ražnatović je dodao da je neophodno da se napravi adekvatna maska za Uroša Plavšića i da je to razlog zbog kojeg ga sigurno neće biti u prvom okršaju protiv crveno-belih.

Prvi meč je na programu u petak 3. maja u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track