ŠOK! JOVANA JEREMIĆ SE SKINULA UŽIVO U EMISIJI! Pokazala gaćice, cela Srbija saznala je koji donji veš nosi voditeljka (FOTO)
Foto: Printsceen

ŠOK! JOVANA JEREMIĆ SE SKINULA UŽIVO U EMISIJI! Pokazala gaćice, cela Srbija saznala je koji donji veš nosi voditeljka (FOTO)

Stars -

Jovana Jeremić, koja uživa u vezi s preduzetnikom Draganom Stankovićem koji ima lanac pekara, nikada ne prestaje da iznenađuje gledaoce svojim stajlinzima u "Jutarnjem programu", pa se tako jedno njeno izdanje i sada prepričava.

Naime, tokom Novog vikend jutra" jednom prilikom njene gošće bili se žene koje se brinu kako estetskoj, tako i unutrašnjoj lepoti, pa su pokazale koliko je nega bitan faktor u održavanju tela i zdravlja.

Jovana Jeremić
foto: Printsceen

Jovana Jeremić nije obraćala pažnju na minijaturni peškirić, koji se u jednom momentu pomerio, pa otkrio više nego što je bilo potrebno, te su svi mogli da vide koji donji veš nosi Jovana.

- Mene svi pitaju na čemu sam? Neki misle da sam na alkoholu, neki na nedozvoljenim supstancama, a ja kažem da sam na struju. Ajde sada da objasnimo ljudima šta ćemo da radimo - rekla je Jovana tada.

- Danas ćemo da ti radimo masažu, koja će ti momentalno izbaciti vodu iz organizma - rekla je gošća.

Jovana Jeremić
foto: Printsceen

- Šta se preporučuje, kakve masaže?

- Da se pored nekog fizičkog izgleda, trudimo da i organizam poprimi sve dobro tokom tretmana - rekla je gošća.

- Ja sam neko ko se trudi da pazi šta jede, jer znam da se gojaznost stvara zbog limfnih žlezda. Žene često govore da su jele nešto jako slano, pa im se zalepilo. E, ja se trudim da vodim zdrav život, da ne bih bila kao trokrilni orman - rekla je Jovana.

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track