"MNOGO SE POSKOKA I ASPODA SKUPILO OKO MENE" Šok objava Ane Nikolić, pevačica otkrila da joj RADE IZA LEĐA: Rešila sam se šljama!
Foto: Printscreen

izdaja!

"MNOGO SE POSKOKA I ASPODA SKUPILO OKO MENE" Šok objava Ane Nikolić, pevačica otkrila da joj RADE IZA LEĐA: Rešila sam se šljama!

Stars -

Pevačica Ana Nikolić, koja često puni naslovnice ekstravagantnim ponašanjem, sada je šokirala objavom na Instagramu i javno se obrati ljudima koji su je izdali.

- Mnogo krokodila, poskoka i aspida skupiše se oko mene, onako podmuklo da i ne primetih. Misliše oni... Kakvi amateri i veliki optimisti koji svoja uverenja zasnivaju na svemu, osim na činjenicama - napisala je ona.

- Ja sam ipak Vatikan. Hvala, doviđenja. Ja sam Ana, rešila se šljama. Hvala, doviđenja - dodala je na kraju pevačica.

Podsetimo, pevačica je nedavno burno reagovala zbog intervja bivšeg muža Stefana Đurića Raste, gde je priznao da ga je bivši prijatelj prevario za ogromnu svotu novca, a Ana je tvrdila da joj Rasta duguje novac za album “Labilna”.

- Pitanje glasi: Gde je tačno novac od albuma “Labilna”, koji je legao na taj isti račun u Americi. Baš se i ja sećam, tačno, istog dana na Dedinju. Gde je pisalo 250.000 $ od pregleda za album “Labilna”. Presek se radi na svakih 6 meseci. Ovo beše tek prvi presek - napisala je Ana u svojoj objavi.

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track