"ALBANCI ME OPKOLILI SA 3 AUTOMOBILA, ISPLJUVALI SU ME" Pevača napala trojica u Crnoj Gori zbog srpskih tablica, odmah uhapšeni
Foto: Printscreen

"ALBANCI ME OPKOLILI SA 3 AUTOMOBILA, ISPLJUVALI SU ME" Pevača napala trojica u Crnoj Gori zbog srpskih tablica, odmah uhapšeni

Stars -

Finanalistu emisije „Nikad nije kasnoDejana Draškovića pre dve večeri u Lepetanima su napala tri Albanca koji su ga provocirala zbog tablica na automobilu koji je registovan u Republici Srbiji.

Pevač se oglasio i objasnio šta se zapravo dogodilo i otkrio da je u ovom slučaju reagovala policija i da su počinioci ovog dela odmah kažnjeni.

- Sinoć oko 1.30 sam verbalno napadnut od strane trojice državljana Kosova. Naime vozio sam pozajmljeni automobil srpskih tablica i čekao svoj red da se ukrcam na trajekt u Lepetanima. Pored mene se parkirao „mercedes“ italijanskih tablica i iz njega su izašle tri osobe. Jedan od njih se zagledao u moje tablice i odmah nakon toga počeo da viče na albanskom jeziku i da mi pljuje automobil - rekao je Dejan i objasnio kako se situacija dalje odvijala:

- U početku nisam znao da se meni obraća, jer sam gledao svoja posla. Ali nakon što je bio sve glasniji i video sam da će situacija da eskalira, kalkulisao sam situaciju. Oko mene je bilo još 3 automobila albanskih tablica i to je odnos koji ne ide meni u prilog. Odlučio sam da zovem policiju. Interventna jedinica MUP-a je intervenisala i privela svu trojicu. Taj što je mene vređao je bio pijan kao majka. Ovom prilikom se zahvaljujem Centrima bezbednosti Herceg Novi i Tivat na profesionalnom postupanju.

Dejan Drašković
foto: Pritnscreen Youtube

Drašković kaže da mu se nikada u životu nije dogodila ovakva sutuacija, a zatim je otkrio da su sva trojica napadača odmah sankionisani od strane policije.

- Epilog situacije je da je osoba koja me je vređala priznala delo, u smislu prekršajne odgovornosti, te kažnjena sa 210 evra plus troškove postupka. Na kraju uz umanjenje prošli su sa 150 evra kazne. Moj saldo - izvređan, ispljuvan, izgubljeno vreme na sudu, troškovi goriva do Tivta i Kotora, troškovi trajekta da bi došao da dam izjavu jutros u prekršajnom sudu u Kotoru. Pa ti budi pametan. Dok god ovako blago prolaze, kroz Crnu Goru će se ponašati kao kabadahije, jer ovo nije izolovan slučaj. Podećam na ubistvo našeg dobrog sugrađanina Milutina Lekovića koga su podmuklo ubili albanski državljani, tako što su mu iz blizine pucali u glavu. Ogorčen sam ovakvim sistemom i ovako blagim kaznama za ovakav agresivni nacionalizam i širenje verske i nacionalne mržnje – zaključio je Drašković.

kurir.rs/Grand/preneo I. L.

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track