KLINAC SNIMAO SAŠU KAKO VOZI FERARIJA, ONO ŠTO JE URADIO ŠOKIRALO JE DETE: Isplivao snimak i sad je jasno kakav je Popović čovek!
Foto: Kurir, Nenad Kostić

stari šmeker

KLINAC SNIMAO SAŠU KAKO VOZI FERARIJA, ONO ŠTO JE URADIO ŠOKIRALO JE DETE: Isplivao snimak i sad je jasno kakav je Popović čovek!

Stars -

Saša Popović poznat je kao neko ko obožava četvorotočkaše i za njih ne žali para. Popović ima vozni park u svojoj kući na Bežaniji, a nedavno je u svoju kolekciju uvezao i crveni ferari koji privlači pažnju gde god se Popović pojavi.

Saša Popović
foto: Kurir, Nenad Kostić

Poznato je da u poslednje vreme klinci obožavaju da snimaju skupocene automobile po srpskoj prestonici, pa je tako i jedan od dečaka snimio suvlasnika Granda kako se vozika po Beogradu na vodi, međutim ono što je uradio Popović iznenadilo je klinca koji ga je sve vreme snimio.

1 / 2 Foto: Printscreen

Kako se može videti na snimku, dok je dečko snimao Sašu kako prolazi ulicom, Popović je stao i pitao klinca da li želi da ga provoza ferarijem.

Dečko je sav oduševljen ušao u auto, i snimao Popovića, a u opisu videa je napisao "Ono kad te Saša Popović provoza ferarijem".

Komentari su se na ovom videu nizali, i svi su bili oduševljeni Popovićem potezom.

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track