"JA TO NE BIH DOZVOLILA" Dženanova žena u jeku razvoda potpuno smirena, čak se i smeje... Samira ipak poručila samo jedno
Foto: Kurir Televizija, screenshot

"JA TO NE BIH DOZVOLILA" Dženanova žena u jeku razvoda potpuno smirena, čak se i smeje... Samira ipak poručila samo jedno

Stars -

Pevač Dženan Lončarević pokrenuo je postupak za razvod braka, o čemu bruji ceo region.

Njegova dugogodišnja supruga Samira Lončarević iznela je šokantne tvrdnje o njihovom odnosu, a sad je rekla da će sve, kad dođe vreme, i detaljno ispričati.

- Nemam nikakvu informaciju da kažem za sad. Kad budem spremna javiću vam se, već su me kontaktirali. Prvo što mi je maloletno dete tu, ne bih dozvolila, stvarno, da snimam sa njim. Za sad nemam, zaista, nikakav komentar. Sve što budem imala dobićete informaciju preko mene ili mog advokata - rekla je Samira i otkrila kako se oseća.

Dženan Lončarević, Samira Lončarević
foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram, Kurir

- Da l' sam dobro? Je l' izgledam loše? (smeh) Pa... Sve je okej zasad, uglavnom. Dobićete informacije, sad stvarno nisam spremna. Drugi put ćemo da pričamo - dodala je Samira, koja sa decom živi u Dženanovoj kući opasanoj ogradama sa svih strana.

Dženan je, inače, iz braka sa Samirom dobio dvoje dece, a kako je ona otkrila, pevač ih viđa jednom u 15 dana.

Dženan Lončarević, Samira Lončarević
foto: Kurir, Ana Paunković, Printscreen/Paparazzo lov, Printscreen/Instagram

Kako je rekao izvor, kada je snimljen pre izvesnog vremena sa drugom ženom, Lončarević je svoju zakonitu suprugu ubeđivao da mu je to saradnica. Samira mu je verovala, a kaže i da je čula da je Dženan dobio dete sa njom.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

01:42

Lončarević o rezultatima beogradskih izbora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track