ISPLIVALI JEZIVI PRIVATNI SNIMCI KRVAVE GLAVE ANE NIKOLIĆ! Pevačici šiklja krv iz arkade: Ovo je horor film…
Foto: Privatna Arhiva

ISPLIVALI JEZIVI PRIVATNI SNIMCI KRVAVE GLAVE ANE NIKOLIĆ! Pevačici šiklja krv iz arkade: Ovo je horor film…

Stars -

Ana Nikolić doživela je u februaru nezgodu, a do naše redakcije stigao je šokantni privatni snimak krvave pevačice.

Kako se može videti, Ana se snimala u svom automobilu 12. februara u kasnim večernjim satima. Ona je nepoznatoj osobi pokazivala ranu na svom licu iz koje je liptala krv, te je objasnila šta joj se desilo.

- Je l ovo normalno? Ovo je horor film. Ovo Hičkok ne može da izmisli. Daj bre, nađi dede, nađi sve babe i dede koje postoje na ovom svetu. Šta je, bre, ovo? Znači, ovo nije normalno. Je l znaš ti da sam potrošila celu rolnu toalet-papira dok nisam zaustavila krvarenje? Od jedne tačkice, puklo od suvoće. Kako sam se šminkala, ovako samo sam povukla, nisam pipnula nešto jače ili nešto - istakla je uznemirena Ana, dok je brisala krv sa svog lica.

Ana Nikolić
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Ana je i prošle godine imala velike probleme sa licem, kada su joj se otvorile rane na licu, zbog čega je ožiljke skrivala mrežicama i cirkonima.

- Ožiljci na licu su samo mali pokazatelj rezova na duši - napisala je tada Ana na Instagramu.

00:28

Isplivali jezivi privatni snimci krvave glave Ane Nikolić

Pokušali smo da dobijemo pevačicu za komentar, kako bismo čuli kako je sad i da li je opet imala ovakva krvarenja, ali nam se ona nije javljala na telefon.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track