"PODMETNULI SU MI FILM ZA ODRASLE" Ava Karabatić u centru skandala tokom izbora u Hrvatskoj: Od STRESA sam završila u HITNOJ!
Foto: Pritnscreen

"PODMETNULI SU MI FILM ZA ODRASLE" Ava Karabatić u centru skandala tokom izbora u Hrvatskoj: Od STRESA sam završila u HITNOJ!

Stars -

Starleta Ava Karabatić prijavila se za parlamentarne izbore u Hrvatskoj, a u početku su mnogi mislili da se radi o šali. Ipak, sada se starleta požalila na problem koji joj se dogodio tokom izbora, tvrdi da joj je neko pre izbora podmetnuo snimak za odrasle, a da se na snimku nalazi devojka koja liči na nju.

"Danas sam se od stresa srušila i završila u hitnoj. Baš sad pre samih izbora neko mi je podmetnuo lažan intimni snimak osobe koja nalikuje na mene. Glasajte za Avu Karabatić, vašu novu saborsku zastupnicu iz X izborne jedinice. Zalagaću se za širu borbu protiv sajber kriminala i za bolju zaštitu privatnosti na internetu, kao vaša zastupnica u Saboru brinuću za sve žrtve, bez političkih ili ličnih motiva", napisala je Ava Karabatić, na društvenim mrežama.

Ava Karabatić
foto: Printscreen

Podsetimo, starleta je ranije pričala o odluči da se prijavi na parlamentarne izbore.

- Jeste, istina je, prijavila sam se sa parlamentarne izbore. Ideja za to je došla još pre nekoliko godina, 2019. kada sam se kandidovala za predsednika. Međutim, tada mi je sve to bilo zabavno i smešno, a sada sam sazrela i uozbiljila sam se, dosta me je promenilo lečenje od alkoholizma na kom sam bila. Moram da se pohvalim, već nekoliko meseci sam trezna i shvatila sam da nešto ovde ne valja, da nešto u državi treba menjati, pa zašto da onda sedim skrštenih ruku? - rekla je Karabatićeva, pa otkrila da joj politika nije sasvim strana:

Ava Karabatić
foto: Damir Dervišagić

- U školi sam imala predmet Politika i vladarstvo, tako da znam dosta o tome. Inače, nisam se školovala za politikologa, a malo ko zna da sam završila Filološki fakultet na kom sam studirala italijanski jezik. Htela sam postati profesorka, ali sam tada bila u vezi sa jednim momkom i došlo je do kraha ljubavi, nakon čega sam se preselila u Beograd i okušala sreću u rijalitiju. No, da se vratim na temu. Imam dva slogana za moju kampanju koju vodim isključivo ja, sama, bez ikoga, bez stranke. Moji slogani su "Otrezni se" i "Fer igra". Prvi slogan je dublja šala, zbog mog lečenja, a i zbog kompletne svesti naroda, savetujem im da se svi otrezne i gledaju na stvari realno. Što se drugog slogana, e to je naziv moje nove pesme, dueta sa Tomasom, koji sam snimila prošle nedelje, rekla je Ava.

Kurir.rs/Blic/Alo/preneo I.L.

Bonus video:

00:37

Starleta Tijana Ajfon u nikad vrelijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track