SOFRA VODI VERENICU DOKTORKU I NA LITURGIJU! Harmonikaš pravi vernik, dok se svi trezne, on se MOLI: HIT PAPARACO
Foto: Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

ZA POHVALU

SOFRA VODI VERENICU DOKTORKU I NA LITURGIJU! Harmonikaš pravi vernik, dok se svi trezne, on se MOLI: HIT PAPARACO

Stars -

S obzirom na to da su muzičari tokom vikenda pretrpani poslovnim obavezama, te nastupaju do ranih jutarnji sati, nedeljom ujutru obično ili spavaju ili se vraćaju s neke od tezgi u dijaspori.

Ipak, neki od njih se trude da slobodno vreme nedeljom ujutru iskoriste za ono što im istinski prija i u čemu uživaju.

Aca Sofronijević
foto: Privatna Arhiva

Među njima je harmonikaš Aleksandar Sofronijević, kog je naš foto-reporter s plavokosom devojkom, inače doktorkom, slikao u Hramu Svetog Save na liturgiji koju je služio patrijarh Porfirije. Muzičar je s partnerkom, kao i svi prisutni, pomno slušao reči iz patrijarhove besede. Na kraju se i pričestio.

Kada se liturgija završila, popularni Sofra i njegova verenica su se pozdravili s poznanicima, a zatim su nastavili da uživaju u šetnji po Vračaru.

Aca Sofronijević
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Aca je bio u dugogodišnjoj vezi s voditeljkom Sanjom Ćulibrk, s kojom se i verio. Iako su mnogi mislili da će voditeljku odvesti pred oltar, do toga nije došlo, a on već duže vreme uživa u ljubavi s zgodnom doktorkom.

Kada je odjeknula vest da je harmonikaš ponovo u vezi, on je potvrdio priču, ne želeći da detaljiše:

- Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome - rekao je tada.

Kako su mediji tad preneli, harmonikaš ne samo da je zaprosio lepu doktorku već je i zakazao gala venčanje za početak maja. Ono što je zanimljivo jeste to da harmonikaš čak i ime svoje verenice drži u tajnosti. Lepa doktorka je veoma ambiciozna, pa je trenutno na doktorskim studijama.

Aca Sofronijević
foto: Katarina Drajic/ATAImages

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

NISAM MOGAO DA SVIRAM GO SA LISTOM IZMEĐU NOGU! Aca Sofronijević otvoreno progovorio o svom nastupu na Pesmi za Evroviziju 2022

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track