OPLJAČKANA SANDRA AFRIKA! Pevačica preživela HOROR u Sloveniji, a ništa nije mogla da prijavi policiji, ovo su detalji
Foto: Kurir televizija

OPLJAČKANA SANDRA AFRIKA! Pevačica preživela HOROR u Sloveniji, a ništa nije mogla da prijavi policiji, ovo su detalji

Stars -

Sandra Afrika u utorak je nastupila na koncertu Aleksandre Prijović u Rijeci, gde je napravila neviđenu atmosferu.

Ona je u najboljem mogućem raspoloženju bila gost svojoj koleginici, iako je prethodnog vikenda preživela pravu dramu. Sandra se u nedelju vraćala s nastupa iz Austrije, u koju je išla svojim automobilom. Kako je objasnio izvor za domaće medije, pevačica se zaustavila na pumpi u Sloveniji, kroz koju je samo prolazila, i tada je počela njena noćna mora.

Sandra Afrika
foto: Printskrin/Instagram

- Sve je bilo u najboljem redu, Sandra je odradila nastup i u nedelju popodne krenula za Srbiju. Putovala je sa drugaricom jer je žurila što pre da se vrati za Beograd i pripremi za put u Hrvatsku koji ju je očekivao već u ponedeljak. Njeni muzičari su ostali još koji dan, nije bilo potrebe da žure. Dok su prolazile kroz Sloveniju, Sandra i njena prijateljica su se zaustavile na jednoj pumpi da odu samo do toaleta, ali je ona onako umorna zaboravila da zaključa automobil i tada se sve to dogodilo - započinje priču izvor blizak Africi i objašnjava šta se potom dogodilo:

- Sandra i njena drugarica su izašle samo na tri, četiri minuta, ali kad su se vratile videle su da su vrata suvozača otvorena. Čim su ušle u auto shvatile su da su pokradene. Neko je pokupio sve, novčanik s novcem od nastupa, dva telefona, dve skupocene torbice, čak i neku šminku, imala je i malo nakita koji je nosila na nastupu koji su uzeli. Katastrofa, ljudi su uzeli čak i elektronsku cigaretu. Igrom slučaja, pasoš joj je bio u kaseti u automobilu i njega nisu odneli. Nastao je haos, ali pošto je žurila za Srbiju, nije mogla da zove policiju i da prijavi jer ne bi stigla da se vrati na vreme - kaže izvor i tvrdi da je pevačica videla ljude koji su je najverovatnije pokrali:

Sandra Afrika
foto: Nenad Kostić

- Kad je stala na pumpu, videla je neke migrante, sumnja na njih s obzirom na to da su tu bili samo oni, ubeđena je da su je ti i opljačkali. Ali dok bi policija došla i to utvrdila prošlo bi mnogo vremena. Došla je u Srbiju izbezumljena, ali hvala Bogu da je imala bar pasoš kod sebe i da je mogla pređe granicu - zaključuje izvor.

Kako bismo dobili komentar od Sandre o ovom nemilom događaju, kontaktirali smo je, ali nije želela mnogo da priča na ovu temu:

- Nažalost, to se dogodilo. Užas, pokušavamo sada da nađemo način da ti lopovi budu privedeni, ali sumnjam da će do toga doći. Doživela sam ogroman stres, ali šta da radim, važno je da smo zdravi i živi. Od sad ću voditi računa, tog dana sam bila preumorna i eto šta mi se dogodilo - kazala nam je pevačica.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:52

Sandra Afrika na premijeri filma kod Ace Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track