"SLUŠAM GLASOVNE PORUKE I TVOJ UMILNI PRELEPI GLAS I NE VERUJEM" Teodora Bjelica se oprostila od prijateljice Bojane Janković
Foto: screenshot YT/mondoportal, Instagram

u šoku

"SLUŠAM GLASOVNE PORUKE I TVOJ UMILNI PRELEPI GLAS I NE VERUJEM" Teodora Bjelica se oprostila od prijateljice Bojane Janković

Stars -

Glumica Teodora Bjelica teško je podnela vest da je preminula nekadašnja voditeljka Bojana Janković.

Ona se oglasila na Instagram storiju i oprostila se od svoje prijateljice. Teodora je objavila Bojaninu fotografiju i uz nju emotivnu poruku.

Bojana Janković
foto: Dragan Kadić

- Slušam glasovne poruke i tvoj umilni prelepi glas i ne verujem... bila si svetlost koja je obasjala svačiji život koji si dodirnula. Hvala ti za svaki savet, svaku lepu reč. Putuj sa anđelima i neka ti je laka zemlja - napisala je Bjelica.

Ove reči pokazuju da su njih dve bile bliske.

Teodora Bjelica
foto: Instagram

Podsetimo, Bojana Janković pronađena je mrtva u stanu u petak oko 19 sati. Imala je 46 godina. Lepa plavuša je popularnost stekla kao voditeljka Pinkove emisije "Siti". od nje su se oprostile kolege Boško Jakovljević, rada Radenović, Biljana Obradović i Ivana Baltić, koji su ostali u šoku nakon saznanja da Bojane više nema.

Teodora Bjelica
foto: Kurir televizija

Jankovićeva je bila u braku sa članom Beogradskog sindikata Ognjenom Jankovićem, koji nije imao snage da razgovara s medijima i tom prilikom se zahvalio na razumevanju.

Bonus video:

01:57

Sahrana Lane Toković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track